MERSİN / SİLİFKE - Silifke Cumhuriyet Bilim ve Sanat Merkezi

Silifke Cumhuriyet Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
ANA BİNA Pazarkaşı Mahallesi 348. Sokak No 40 Silifke/MERSİN EK BİNA SARAY Cadde/Sokak İNÖNÜ Dış Kapı No 52 SİLİFKE/MERSİN
Vizyon
Öğrenmeyi ihtiyaç, üretmeyi zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsemiş; öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez , üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren , bilgilendiren ,kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten ve beklentileri karşılayabilecek ,geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.
Misyon
Özel yetenekli öğrencileri tespit etmek, bu öğrencilerin yeteneklerini fark etmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak; toplumsal ve manevi değerlerini yaşayan kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken demokratik ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
il merkezine uzaklık 84 Kilometre,İlçe merkezinde