MERSİN / SİLİFKE - Silifke Cumhuriyet Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

SİLİFKE CUMHURİYET BİLSEM TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİNDE BULUŞALIM

26/27 Nisan‘da Silifke Bilsem EK Binada yapılacak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliğimize,tüm halkımız davetlidir.

Şenliğimizde, 2 gün boyunca oyunlar,atölyeler ve bir de konser yer alacaktır.

Atölyelere katılım,basvuru esasına göre yapılacağından okulumuz veb sitesi  https://silifkebilsem.meb.k12.tr/ adresinden giriş yaparak istediğiniz atölyeye, başvuru oluşturmanız gerekmektedir.

Atölyelere ve oyunlara  katılım,  ücretsiz olup tüm halkımıza açıktır.

Bilim Fuarı Şenliğimiz 26 Nisan Cuma günü saat 16.00'da Öğretmenevi yanı ek binamızda bir açılışla başlayacak,

27 Nisan‘da da devam edecektir .

ATÖLYELER:

1.ASTRONOMİ ATÖLYESİ     2.RUBİK KÜP ÇÖZME ATÖLYESİ VE YARISMASI

3.YAZARLIK ATÖLYESİ   4.YARATICI DRAMA ATÖLYESİ.  5.EBRU ATÖLYESİ

OYUNLAR:

Build-a-Boat STEM Challenge Sihirli kuleler

KONSER:

Çocuklarımız için mini konser

Tüm halkımız davetlidir.

Mrt

RESİM SERGİMİZ

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TAHMİNİ BÜTÇESİ VE GELİR-GİDER DURUMU

Şbt

Silifke Cumhuriyet Bilim ve Sanat Merkezi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem Ders Programı e bilsem Modülüne İşlenerek Paylaşılmıştır.

SİLİFKE CUMHURİYET BİLİM VE SANAT MERKEZİ  ÖĞRETMEN VE VELİLERİNE

2023-2024 yılı Silifke Cumhuriyet Bilim ve Sanat Merkezi Okul - Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda 18 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de ek binada ( Taş binada) yapılacaktır. Katılımlarınızı bekleriz.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI BİLSEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 9 -14 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA ANABİNAMIZDA 09:30-15:30 SATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Haz

Haz

Geleceğin Bilim İnsanları İle Doğaya Yolculuk projemiz hakkında merak ettiğiniz sorulara cevap bulabileceğiniz proje söyleşimizi izlemek için linki tıklayınız.

Nis

Silifke Gazı Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülin UYAR'ın yazdığı ve Müzik Öğretmenimiz Erkan UYAR'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, çocuklarımız için bestelediği ve öğrencilerimiz tarafından seslendirilen bu güzel çalışma için  teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.